Gold4Life je sustav u kojem imate mogućnost stvarati i čuvati Vašu imovinu koristeći globalne trendove u Vašu korist.

Sustav se bazira na stvaranju i čuvanju imovine u investicijskom zlatu. U sustavu Gold4Life, klijent ima mogućnost kupovine investicijskog zlata već od 10 € i to po vrlo prihvatljivim cijenama na velike količine. Dakle, iako kod nas klijent može kupovati investicijsko zlato s relativno malim iznosima, tretiramo ga kao velikog ulagača.

Našim klijentima prilikom otvaranja računa u investicijskom zlatu, dodjeljujemo i bonus u obliku kriptovalute GFL, a najinteresantnija stvar sustava je ta da klijentu nudimo mogućnost dodjele bonusa u kriptovaluti GFL i to svakodnevno. Što je više klijenata u sustavu Gold4Life, to će pojedini klijent imati više bonusa u kriptovaluti GFL.

GFL kriptovaluta

Kriptovaluta GFL kotira na pojedinim burzama, te klijent na taj način može GFL pretvarati u fiat valutu. Upravo iz tog razloga, Gold4Life ima organiziran jedinstven sustav nagrađivanja svojih klijenata za daljnje preporuke.

Kriptovaluta GFL je valuta koja ima svoju primjenu:

 • Mogućnost kupovine investicijskog zlata kroz sustav Gold4Life po veleprodajnim cijenama
 • Mogućnost promjene na burzi za fiat valutu
 • Uskoro i mogućnost plaćanja roba i usluga kod trgovaca kroz GFL mjenjačnicu.

Također, Gold4Life je sustav koji Vam omogućava velike nagrade za daljnje preporučivanje klijenata.

Sustav Gold4Life nudi ulagački proizvod gdje klijent ulaže u investicijsko zlato u fizičkom obliku u poluge od 31,1 gram (1 unce) i to već od 10€ pojedinačne kupnje.

Namijenjen je vrlo širokoj populaciji klijenata koji žele zaštititi vlastitu imovinu. Postignite i očuvajte financijsku sigurnost u turbulentnim vremenima. Ovim ulagačkim proizvodom možete štedjeti za određeni cilj poput kupnje novog vozila, putovanja, školovanja ili za neke nepredvidive situacije u životu. Stvorite temelj za osobno blagostanje i budite bezbrižni u trećoj životnoj dobi.

Gold4Life račun

Za ostvarivanje mogućnosti ulaganja u ovaj jedinstveni proizvod potrebno je otvoriti svoj Gold4Life račun Na svom zaštićenom Gold4Life računu možete obavljati i pratiti sve promjene (transakcije) kao što su kupnja, prodaja (otkup), stanje i isporuka Vašeg zlata. Gold4Life račun otvarate isključivo preko linka Vašeg preporučitelja, budući da sustav Gold4Life ima jedinstven sustav nagrađivanja svojih klijenata za daljnje preporuke. Opće uvjete i cjenik možete pregledati ovdje i ovdje.

Koja su ograničenja prilikom ulaganja?

Transakcije možete obavljati dinamikom koja Vama najviše odgovara što znači da nema vremenskog ograničenja ili posebnog uvjeta (na primjer da morate svaki mjesec kupovati). Naša je preporuka napraviti trajni nalog za redovno ulaganje čime ćete postići da za isti iznos u jednakim vremenskim intervalima (u ekonomiji poznat kao „Cost Average Effect“) kupite najviše zlata.

Poluge investicijskog zlata

Ulažete u najpoznatije i najpriznatije svjetske investicijske poluge kovnica poput Umicore, Heraeus i druge ovisno o raspoloživosti na svjetskom tržištu.

Prodaja i/ili dostava investicijskog zlata

U bilo kojem trenutku (nakon što je vrijednost veća od 100€) svoje zlato, bez obzira na količinu, možete prodati (dio ili sve), tj. ponovno ga pretvoriti u papirnati novac ili zatražiti dostavu na kućnu adresu ukoliko je količina veća od 31,1g (1 unca).

Plemenite kovine izuzetno su trajna investicija. Tijekom dugih stoljeća očuvale su kupovnu moć i stoga su cijenjene i prihvaćene širom svijeta.

Činjenica da se jednom uncom zlata i danas može kupiti ista količina robe kao i prije 200 godina najbolji je argument za tu tvrdnju. Dok su plemenite kovine otporne na tržišna previranja papirnati je novac izložen inflacijskim udarima. Danas vrijedi, a već sutra može postati bezvrijedan. Stoga ne iznenađuje da je konverzija likvidnih novčanih sredstava u plemenite kovine sve popularniji način očuvanja osobne imovine od nepovoljnih gospodarskih i političkih scenarija. Investitori su postali svjesni činjenice da barem dio svojega portfelja moraju čuvati u plemenitim kovinama.

Zlato je novac.
Sve ostalo je kredit.
J.P.Morgan, financijaš i bankar


Plemenite kovine imaju svojstvo visoke likvidnosti. U svakom ih je trenutku moguće promijeniti u papirnatu valutu, a razlika između kupovnoga i prodajnog tečaja zlata usporediva je s razlikom tečaja između, primjerice, kune i američkog dolara.

Prilikom kupnje investicijskih zlatnika, pločica i poluga ne plaća se porez na dodanu vrijednost. U Hrvatskoj ne postoji ni porez na dobit na pozitivnu razliku između kupovne i prodajne cijene zlata. Dakle, riječ je o iznimno atraktivnom načinu ulaganja u poreznom smislu.

Kriptovalute su jedinstveni digitalni tokeni (digitalni novčići) koje nije moguće kopirati ni svojevoljno proizvesti, a koji služe određenoj svrsi kada se pošalju s jedne elektroničke adrese na drugu.

Novčići na kakve ste navikli mogu se stvoriti iz ničega i nisu jedinstveni. Daju se kopirati. Količina im nije konačna. Ne postoji trošak za proizvodnju novih novčića.

Kod kriptovaluta vrijedi suprotno – ukupna količina se zna, i nije moguće stvoriti više novčića na nekom računu bez da se količina na nekom drugom računu za jednako toliko smanji.


Prednosti kriptovaluta

 • Hakiranje Blockchain-a težak je posao, jer zahtijeva istovremeno hakiranje nekoliko tisuća računala, što je gotovo nemoguće
 • Ima ozbiljan potencijal da zamijeni trenutni novčani sustav u svijetu, jer broj korisnika kriptovaluta raste
 • Nitko ne može promijeniti količinu novčića koji se koriste
 • Zbog ograničene količine novčića, otporan je na inflaciju, a kreiranje novca zahtjeva ulaganje u hardver i električnu energiju
 • Nema potrebe da trošimo novac za održavanje računa
 • Transakcije se verificiraju i trajno registriraju u javni registar (glavnu knjigu) koji je praktično neizmjenjiv
 • Slanje novca nalikuje slanju e-maila, a cjelokupna tržišna kapitalizacija sustava stane na jedan USB stick
 • Svatko može vidjeti sve transakcije koje su ikada napravljene
 • Nije kontroliran ni od koga, već ima svoju vlastitu mrežu po kojoj radi, odnosno koristi princip decentralizacije (takozvani "peer to peer")